Over Ons

Groenewerkplekken is een initiatief van Rohde Holding BV om ZZP’ers een prettige werkomgeving te bieden. Rohde Holding BV is opgericht in 2015 en investeert in kantoor- en bedrijfspanden. Dit initiatief is ontstaan doordat wij tijdens het thuiswerken tijdens de Corona pandemie als onprettig hebben ervaren. De contacten die ontbreken, het loslaten van het werk, uitnodiging van klanten dan wel leveranciers is lastig, verstoring van de omgeving en ga zo maar door.  Daarom biedt Groenwerkplekken u een werkplek waarbij u zich comfortabel voelt in een groene, inspirerende, aangename en gezellige omgeving. Het doel is om elke locatie zo veel mogelijk duurzaam uit te voeren. Zoals het hergebruik van meubels, gebruik van zonnepanelen, het toepassen van warmtepompen en zodoende nagenoeg helemaal zelfvoorzienend is. Zeker op onze locatie in Schagen is dat goed gelukt. Ervaart u dit zelf maar!

Duurzaam

Groenewerkplekken biedt een innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar werkplekken met een groenere insteek. Als verhuurder van werkplekken legt Groenewerkplekken de focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De werkplekken zijn zorgvuldig ontworpen met voorzieningen die energie-efficiënt zijn. Groenewerkplekken streeft naar een positieve impact op het milieu zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Groenewerkplekken is trots op haar bijdrage aan een gezondere planeet en biedt bedrijven de mogelijkheid om dit ook te doen.

IMG-20240109-WA0018.jpg__PID:b8db746a-2bea-41cb-81d7-23fab5381555

Lounge

Bij Groenewerkplekken begrijpen we dat rust een belangrijk deel is van werken. Daarom hebben wij een mooie lichte en ruime lounge waar u zich even kunt terugtrekken of klanten kunt ontvangen. 

Boek Werkplek
  • Doe een aanrvraag

    Als eerste doet u een aanvraag. Specificeer hierbij graag voor hoeveel maanden u de werkplekken wilt huren en voor welke datum u de werkplekken wilt huren. De minimum huurperiode is 1 maand.

  • Reactie

    Zodra u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen 24 uur per mail een reactie. Hierin staat de bevestiging of een voorstel voor een alternatief.

  • Aan de slag!

    Zodra alles netjes is vastgesteld op papier, kunt u beginnen met werken bij uw gloednieuwe werkplek. Veel plezier!

1 van 3